Objavte nový Trek Slash+ v elektrickej verzii
09.09.2024

Objavte nový Trek Slash+ v elektrickej verzii

Ak túžite po novom zážitku z trailových jázd, nový elektrický bicykel Trek Slash+ by mohol byť vaším najlepším spoločníkom. Tento model kombinuje špičkovú technológiu s výkonom, ktorý vám umožní zvládnuť aj tie najnáročnejšie trasy bez námahy. Vďaka výkonnému motoru, prispôsobiteľnému odpruženiu a aplikácii Trek Central vám Slash+ poskytne prirodzenú asistenciu a maximálnu kontrolu nad každou jazdou. Či už sa vydáte na prudké zjazdy alebo budete šplhať do strmých stúpaní, tento elektrobicykel je navrhnutý tak, aby vám uľahčil každý kilometer. Poďme sa spolu pozrieť na jeho kľúčové vlastnosti.

Spoznajte traily na novom elektrickom bicykli Trek Slash+
Základné parametre nového modelu Slash+
Špičkový výkon motora, batérie, asistenta a aplikácie
Dokonalé odpruženie High Pivot
Geometria a prispôsobenie pre pohodlnú jazdu
Dokonalé prispôsobenie rámu požiadavkám jazdca
Kvalitné príslušenstvo nového Trek Slash+
Pár slov na záver o Slash+

Spoznajte traily na novom elektrickom bicykli Trek Slash+

Jazdite jedno kolo za druhým na novom odolnejšom horskom elektrobicykli Slash+, ktorý je vybavený odpružením so zdvihom 170 mm vpredu aj vzadu a s vysoko položeným čapom., Čerešničkou na torte je špičkový a výkonný motor HPR50 od nemeckej spoločnosti TQ, vám Slash+ umožní šplhať do kopcov ako na lietajúcom koberci a zvládnuť zjazdy bez najmenších problémov. Ani náročné kamenisté terény či skoky nebudú prekážkou. Tento špičkový enduro elektrobicykel s vysokým zdvihom vám poskytne prirodzenú asistenciu, vďaka ktorej sa aj tie najťažšie úseky premenia na triumfálne jazdy plné adrenalínu.

Spoznajte traily na novom elektrickom bicykli Trek Slash+

Základné parametre nového modelu Slash+

  • Hluk - 0,15 tu (jednotka tonality, sotva počuteľný zvuk).
  • Dojazd batérie - 2 až 6 hodín o výkone 580 Wh, pokiaľ by ste si zvolili prídavnú batériu s kapaciotu 160 Wh - dojazd sa môže predĺžiť na 3 až 7,5 hod (záleží od hmotnosti jazdca, členitosti terénu, typu povrchu a poveternostných podmienok).
  • Asistencia - Podpora asistencie do 25 km/h.
  • Výkon elektromotora - Krútiaci moment motora TQ HPR50 je 50 Nm.

Základné parametre nového modelu Slash+

Špičkový výkon motora, batérie, asistenta a aplikácie

Malý, ale za to výkonný motor HPR50

Výnimočný zážitok z oceňovaného motora HPR50 pochádza z jeho inovatívnej prevodovky e-motora. Zatiaľ čo väčšina motorov využíva ozubené kolesá a remene, ktoré sú objemné, náchylné na poškodenie a hlučné, motor HPR50 sa vyznačuje jedinečným hladkým a tichým chodom.

Neuspokojte sa s komporomisom, vsaďte na výkonnú batériu

Nová batéria od spoločnosti TQ s kapacitou 580 Wh vám poskytne dostatok energie na ešte viac okruhov a výzvu náročnejších trás. Je pevne pripevnená skrutkami, takže počas jazdy nehrkoce, no zároveň sa dá jednoducho vybrať pomocou imbusového kľúča, čo uľahčuje jej prepravu a nabíjanie

Posuňte svoje hranice s prídavnou batériou

Chcete ísť ešte ďalej? Pridajte svojej batérii extra výkon s kompaktnou a praktickou prídavnou batériou s kapacitou 160 Wh. Jednoducho ju zasuniete do držiaka na fľašu, čo vám umožní prejsť v sedle oveľa viac kilometrov bez obáv o energiu

Štýlový a intuitívny asistent

Jednoducho prepínajte medzi režimami Eco, Mid, High a Walk pomocou kompaktného ovládača na riadidlách. Kľúčové informácie, ako stav batérie, aktuálna rýchlosť či dojazd, sa zobrazujú na elegantnom minimalistickom displeji, ktorý je zabudovaný priamo do hornej rámovej rúrky.

Spoznajte aplickáciu Trek Centra pre elektrobicykle

Majte všetko pod kontrolou s tromi plne nadstaviteľnými režimami motora, ktoré môžete jednoducho meniť aj počas jazdy. S aplikáciou Trek Central si rýchlo doladíte elektrobicykel Slash+ presne podľa terénu alebo vášho jazdného štýlu. Spojte svoj elektrobicykel Slash+ s aplikáciou Trek Central a získajte prístup k podrobnej histórii všetkých jázd. Vďaka automatickému zaznamenávaniu jázd môžete jednoducho sledovať svoj pokrok a pracovať na nových cieľoch. Prepojte aplikáciu Trek Central s platformami Strava a Komoot a zdieľajte podrobnosti o svojich jazdách bez námahy. Navyše, môžete svoje jazdy automaticky zaznamenávať vo viacerých aplikáciách naraz pre ešte lepší prehľad a pohodlie.

Špičkový výkon motora, batérie, asistenta a aplikácie

Dokonalé odpruženie High Pivot

Na Sash+ sa nachádza High Pivot - Vysoký otočný čap odpruženia (hlavný čáp) je umiestnený bližšie ku kľukám. Zadné koleso dokáže vyhýbať prekážkam takmer výlučne v zvislom smere. Aj keď to funguje, môže to viesť k tomu, že koleso narazí na vyššej terénne prekážky a zasekne sa. Zvýšením polohy hlavného čapu odpruženia Trek upravil dráhu pohybu zadného kolesa, ktoré sa teraz pohybuje v súlade so smerom nárazov od terénu. Na trailoch to prináša vyššiu hybnú silu v náročnom teréne a znižuje pravdepodobnosť zachytávania zadného kolesa o ostré hrany prekážok. 

Patentovaný systém Active Braking Pivot (ABP) od spoločnosti Trek zabezpečuje, že odpruženie zostáva aktívne práve v tých momentoch, keď ho najviac potrebujete - či už pri zdolávaní prudkých a technicky náročných zjazdov, alebo pri intenzívnom brzdení v ostrých zákrutách. 

Vďaka optimálnej hodnote Anti-Squat a progresívnemu tlmeniu, spolu s nadrozmerným napínacím kolesom reťaze, je pedálovanie na elektrobicykli Slash+ ľahšie než na iných bicykloch s odpružením a vysoko položeným čapom - s motorom aj bez neho. Efektívnejšie pedálovanie znamená menej spotrebovanej energie pri stúpaniach, čo vám umožní prejsť oveľa viac kilometrov v sedle.

Dokonalé odpruženie High Pivot

Geometria a prispôsobenie pre pohodlnú jazdu

Mimoriadne strmý uhol hlavovej trubky

Uhol hlavovej trubky 63,5° na modeli Slash posúva predné koleso viac dopredu, čo zaručuje vynikajúcu stabilitu aj na tých najstrmších zjazdoch.

Strmý uhol sedlovej trubky

So sedlovou trubkou v uhle 77° poskytuje Slash+ ideálny posed na zvládnutie dlhých výjazdov po lesných cestách, ako aj strmých, kamenistých stúpaní.

Optimálna dĺžka reachu

Reach 460 mm vytvára dlhý a stabilný kokpit, ktorý zabezpečuje maximálnu kontrolu a stabilitu v každej situácii.

Kombinácia rôznych veľkostí kolies

Elektrobicykel Slash+ je vybavený 29" predným kolesom na zdolávanie náročného terénu a menším 27,5" zadným kolesom pre lepšiu obratnosť v kľukatých a technických úsekoch.

Geometria a prispôsobenie pre pohodlnú jazdu

Dokonalé prispôsobenie rámu požiadavkám jazdca

  • Prispôsobenie uhla - Pomocou špeciálnych misiek hlavového zloženia (dostupné samostatne) môžete zväčšiť alebo zmenšiť uhol hlavovej trubky bez toho, aby ste ovplyvnili výšku stredového zloženia.
  • Nastavenie progresivity - Progresivitu tlmenia môžete jednoducho upraviť otočením flip chipu pri dolnom úchyte tlmiča. Nastavte ho do polohy "More" (Viac) pre lepšiu odolnosť proti dorazom, čo je ideálne pre ťažších alebo náročnejších jazdcov, prípadne ak používate pružinový tlmič. Pre pohodlnejšiu jazdu ho ponechajte v polohe "Less" (Menej).

Dokonalé prispôsobenie rámu požiadavkám jazdca

Kvalitné príslušenstvo nového Trek Slash+

  • Ochrana reťaze - Elektrobicykel Slash+ je vybavený vodidlom reťaze, ktoré zabezpečuje ochranu reťaze pri prejazde náročnými úsekmi na trailoch.
  • Chrániče spodnej rámovej trubky - Pevné kryty chránia spodnú rámovú trubku pred odermi od kameňov a tvrdými nárazmi.
  • Integrovaná ochrana - Ochranný karbónový laminát pod vrstvou laku zvyšuje odolnosť karbónových modelov Slash+ a poskytuje účinnú ochranu pred nárazmi.
  • Kryt retazovej vzpery - Trek venoval hodiny analýze záznamov z rýchlych jázd, aby sme optimalizoval kryt reťazovej vzpery. Tým minimalizoval pohyb reťaze a zabezpečil čo najtichšiu jazdu.

Kvalitné príslušenstvo nového Trek Slash+

Pár slov na záver o Slash+

Trek Slash+ je skutočne stvorený pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy. Vďaka inovatívnym technológiám, ako je High Pivot odpruženie, tichý a výkonný motor HPR50 a možnosť prispôsobenia geometrie či tlmenia, poskytuje maximálny komfort a výkon v každej situácii. S jeho robustným príslušenstvom, elegantným dizajnom a intuitívnou integráciou aplikácií máte istotu, že vás nesklame ani na tých najnáročnejších trailoch. Slash+ vám umožní prejsť viac kilometrov, zažiť viac adrenalínu a vychutnať si každý moment na trati. Ak hľadáte elektrobicykel, ktorý posunie vaše hranice, Slash+ je tou správnou voľbou.

Pár slov na záver o Slash+

Páčil sa vám článok? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport