Spoznajte najrýchlejšie kolesá Bontrager Aeolus RSL
04.07.2024

Spoznajte najrýchlejšie kolesá Bontrager Aeolus RSL

Cyklisitka nie je len športom, ale predovšetkým vášňou, ktorá nás núti hľadať rýchlejšie a efektívnejšie spôsoby, ako byť lepšími. Trek neustále pracuje na nových technológiách a inováciách, ktoré posúvajú cestnú cyklistiku dopredu. Bontarger prichádza s revolučnými plášťami Aeolus RSL. Tieto plášte nie sú obyčajné, sú výsledkom precízneho výskumu a inžinierstva, ktoré prinášajú úsporu wattov, zlepšenú aerodynamiku a neuveriteľný komfort. 

Poďte s nami objaviť, čo robí Bontrager Aeolus RSL plášťami, ktoré vás poženú vpred. Nezabúdajte, že s výberom vhodného cyklistického príslušenstva vám radi a odborne poradíme online alebo osobne v ktorejkoľvek predajni Najšport.

Technologický zázrak s úsporou 3,7 wattu
Rýchlosť a aerodynamika bez kompromisov
Komfort na maximum
Spoľahlivosť na každom povrchu
Najrýchlejší plášť Bontrager Aeolus RSL
Vo všetkých obľúbených šírkach
Čo sme sa dozvedeli o nových plášťoch Bontrager?

Technologický zázrak s úsporou 3,7 wattu

Plášte Bontrager Aeolus RSL predstavujú revolúciu v oblasti cestných plášťov. Jednou z najvýznamnejších inovácií je nová dvojitá zmes Race Dual-Compound. Táto zmes využíva pevnejšiu gumu v strede dezénu, čo znižuje valivý odpor, a mäkšiu gumu na okrajoch pre lepšiu trakciu v zákrutách. Výsledkom je úspora 3,7 wattu v porovnaní s plášťom R3 TLR. Tento pokrok sa dosahuje pri rýchlosti 35 km/h a záťaži 68 kg na jednej pneumatike, ako bolo preukázané na vlastnom trenažéri Trek. To znamená, že Aeolus RSL nie sú len rýchlejšie, ale aj efektívnejšie, čo jazdcom poskytuje konkurenčnú výhodu.

Technologický zázrak - Bontrager Aeolus RSL

Rýchlosť a aerodynamika bez kompromisov

Aerodynamika je kľúčovým faktorom v cyklistike a nový dizajn plášťov Aeolus RSL prináša pôsobivé aerodynamické zisky. V porovnaní s plášťom R3 TLR 25c, namontovaným na rafiku Aeolus RSL 51, Aeolus RSL 28c výrazne zlepšuje aerodynamiku. Táto zmena nielenže šetrí drahocenné watty, ale aj pridáva extra rýchlosť, ktorá môže byť rozhodujúca v pretekoch.

Rýchlosť a dynamika plášťov Bontrager Aeolus RSL

Komfort na maximum

Aeolus RSL využíva bavlnenú kostru s hustotou 320 TPI (vlákien na palec). Táto vysoká hustota a pružnejšie vlákna zaisťujú, že plášť sa lepšie prispôsobuje povrchu vozovky. Výsledkom je hladšia, rýchlejšia a priľnavejšia jazda, ktorá výrazne zvyšuje komfort aj pri dlhých jazdách. Bavlnená konštrukcia zároveň poskytuje skvelú odozvu a lepšiu kontrolu nad bicyklom.

Bontrager Aeolus RSL - Komfort na maximum

Spoľahlivosť na každom povrchu

Jednou z najdôležitejších vlastností plášťov Aeolus RSL je ich spoľahlivá ochrana proti defektom. Nastavenie pripravené na bezdušové použitie poskytuje jazdcom istotu, že môžu jazdiť s ľahkosťou a bez obáv z defektu. Ochranná vrstva priamo pod behúňom zaisťuje ďalšiu úroveň ochrany pred nečistotami na ceste, čo znamená, že môžete jazdiť s plnou dôverou aj na náročných trasách.

Bontrager Aeolus RSL - Spoľahlivosť na každom povrchu

Najrýchlejší plášť Bontrager Aeolus RSL

S novým plášťom Aeolus RSL je deň pretekov každý deň. Tento plášť je najrýchlejší, aký kedy Bontrager vyrobil. Úspora 3,7 wattu na valivom odpore a ešte viac wattov na aerodynamike znamená, že jazdci môžu dosiahnuť svoje najlepšie výkony každý deň. Okrem rýchlosti a efektivity ponúka Aeolus RSL aj pohodlie a spoľahlivosť, ktoré sú nevyhnutné pre každodenné jazdenie a preteky.

Bontrager Aeolus RSL - Ešte rýchlejší plášť

Vo všetkých obľúbených šírkach

Bontrager Aeolus RSL plášte sú dostupné vo všetkých obľúbených cestných šírkach: 26/28/30/32c. Bez ohľadu na to, akú šírku preferujete, Aeolus RSL poskytuje všetky výhody najnovších technologických inovácií v jednom balíku.

Bontrager Aeolus RSL - Vo všetkých obľúbených šírkach

Čo sme sa dozvedeli o nových plášťoch Bontrager?

Bontrager Aeolus RSL plášte predstavujú špičku v oblasti cestných pneumatík, ponúkajúce úsporu energie, zlepšenú aerodynamiku, komfort a spoľahlivosť. S technologickými pokrokmi ako dvojitá zmes Race Dual-Compound a bavlnená kostra s hustotou 320 TPI sú Aeolus RSL ideálnou voľbou pre každého vášnivého cyklistu, ktorý hľadá spôsob, ako dosiahnuť najlepší výkon na ceste. Nech už sa pripravujete na preteky alebo si užívate každodenné jazdy, Aeolus RSL vás nesklamú.

Páčil sa vám článok? Prečítajte si aj ďalšie podobné blogy:

Tím Najšport